Miksi vapaa puhelin vakooja app on huono asia

Karikot vapaan puhelimen vakooja app


Jotkut haluavat välttää riskin ostaa maksullisena puhelimen vakooja app, joten ne etsiä ne tarjoavat sen ilmaiseksi. Vaikka vapaa saattaa kuulostaa houkutteleva, se ei ole niin kun saat sen. Jatka lukemista ja näet, miksi ilmainen sovellus on sudenkuopat ja olet parempi välttää sitä.

Perus ongelmat ilmainen puhelin vakooja app


Voit tiivistää ongelmia ilmainen puhelin salakuuntelu sovellus seuraavasti:
  • Juurikaan mitään turvallisuutta
  • Tekninen tuki puuttuu jos sellainen on olemassa ollenkaan
  • Muutamia ominaisuuksia tai piirteitä, jotka eivät toimi
  • Huono palvelu infrastruktuuri

Vapaa puhelin vakooja app on huono asia

Muista, että päättäjät vapaan puhelimen salakuuntelu app älä laita paljon tulee tehdä palkkio tuote. Miksi he? Ne kantavat koko kehityksen kustannuksella. Seuraavassa on kuvaus kustakin edellä mainitut ongelmat.

1. Ei suojausta


Päättäjät vapaan puhelimen salakuuntelu sovellus Usein saavat rahoitusta mainonnan yritykset, jotka haluavat tietää tottumukset markkinoiden väestöstä. Siten ne Usein upottaa roskapostin, Trojan, haittaohjelmat ja mainosohjelmat heidän tuotteensa yrittää saada markkinatutkimusinformaatiota epäeettistä tavalla.

Tässä esitetään myös tietoturva-aukkoja vapaassa puhelimen salakuuntelu app itse, joten virukset voidaan ottaa käyttöön. Voit päätyä enemmän ongelmia kuin aikoo.

2. Huono tai ei ole teknistä tukea


Tämä juontaa juurensa siitä, että päättäjät vapaan puhelimen seuranta app ei ole paljon rahaa investoida kehittämiseen heidän tuotteensa, joten ei ole mitään keinoa ne maksavat tukihenkilöstö. Myös mitään voit tehdä, jos sinulla on ongelmia sovelluksen.

3. Vähäinen ja epäluotettava ominaisuuksia


Puhelin urkintaohjelmat kehittäminen, tai mitä tahansa laatua ohjelmistokehitystä, että asia on melko kallis yritys, joka tarjoaa maksettu tuote. He toivovat saada tuoton ja voittoa tulevaa myyntiä. Siten ne laittaa paljon aikaa ja resursseja kehittää vahvin joukon ominaisuuksia mahdollista ja lisäarvoa vakuuttaa asiakkaille mennä heidän kanssaan.

Tämä ei päde tekijöiltä ilmainen matkapuhelin vakooja app. Vaikka ne tarjoavat useita houkuttelevia ominaisuuksia heillä ei ole resursseja testata niitä oikein, mikä monet heistä eivät edes toimi, kun asennetaan älypuhelimeen.

4. Palveluinfrastruktuuri puuttuvat


Tyypillinen puhelin urkintaohjelmat koostuu sovellus, joka toimii seurata laitteen plus palvelimiin myyjän sivuston indeksoida ja tallentaa tiedot lähetetään älypuhelimesta. Tämä on osa mitä maksaa ostaessaan maksullinen palvelu.

Jälleen kerran, tämä ei ole ilmainen puhelin urkintaohjelmat tarjoajat. Ne eivät saa tuloja niiden käyttäjiä, joten ei ole mitään keinoa he voivat ostaa ja käyttää kalliita palvelimia. Enemmän kuin todennäköistä, ne tallentamiseen saapuvan tiedon heikompilaatuisen pöytätietokoneiden jotka ovat hitaita ja voi käsitellä tietoja kaistanleveyttä.

Maksaminen puhelin spy sovellus on käyttäjän ulottuvilla


Maksettu puhelin vakooja app ei ole niin kallista kuin voisi kuvitella. Joidenkin myyjät voit ostaa 12 kuukauden tilaus niin vähän kuin $ 10 kuukaudessa. Hinnat muiden myyjät eivät ylitä tätä paljoa.

Kuitenkin miettiä mitä saat:
  • Täysi asiakastukeen 24/7
  • Tuotedokumentaatiota pääsee myyjän verkkosivulta
  • Tukeva ja täysin testattu vakooja app, joka toimii täysin huomaamaton älypuhelimeen seurataan
  • High-end-palvelimet, jotka voivat käsitellä datan kaistanleveyttä useiden seurataan älypuhelimet kerralla

Jos olet huolissasi riski, jotkut myyjät jopa tarjota 3 kuukauden paid nimellinen maksu, jossa voi kokeilla tuotetta ennen pitkän kantaman päätös.

Ihmiset ostavat puhelin vakooja app koska he tarvitsevat sitä tehdä joitakin erittäin tärkeitä tehtäviä. Vanhemmat, työnantajia, ja ne, joilla on itsepäinen puolison kaikki haluavat tietää totuus niille ne hoitavat tai ovat vastuussa.

Älä ota riskejä ilmainen puhelin vakooja app, koska se on sidottu petä. Valitse myyjä tarjoaa vankan maksettu tuote ja saada totuus luotettavasti.