Spyera - Puhelin seuranta ohjelmisto

Spyera on ohjelmisto, joka asennetaan älypuhelimeen seurata kaikki tapahtuu puhelimessa. Kun se on asennettu, Spyera pystyy piilottaa itsensä kaikki sovelluksen ja prosessi luettelot ja osoittaa mitään pop up tai ilmoitus kaikenlaista.

Asennuksen jälkeen Spyera salaa kirjaa tapahtumien (SMS, soita historia, puhelinluettelo, sijainti, sähköpostit, WhatsApp viestejä, IM, Facebook Chat, Skype, katso kuvat otettu ja paljon enemmän), joka tapahtuu puhelimen ja toimittaa nämä tiedot verkossa tilin , jossa voi katsella näitä raportteja 24/7 mistä tahansa Internet käytössä tietokone tai matkapuhelin.

Tämä puhelin seuranta ohjelmisto avulla voit myös kuunnella ympäristössä kohdemobiilipäätteen, kuunnella puhelimessa ja tietää laitteen sijainnin.

Puhelin seuranta ohjelmisto
Lataa tästä puhelimen seuranta ohjelmisto
Lataa tästä puhelimen seuranta ohjelmisto


Spyera ohjelmisto tarkastelu


Spyera tarjoaa monia ominaisuuksia, jotka auttavat sinua tuntemaan paremmin lapsesi kännykällä kun olet poissa. Tämä puhelin seuranta ohjelmisto auttaa sinua selvittää, mitä on tulossa lapsen puhelimeen ja mitä on menossa ulos.

Kanssa Spyera, puhelin seuranta työ on erittäin helppoa. Voit tarkastella täydellistä kirjaa sähköpostin ja tekstin historiasta, ja jopa lukea ne viestit, jos haluat. Saat myös täydelliset tiedot toiminnan suosittuja sovelluksia kuten Facebook, Viber ja Skype. Tämä ohjelmisto antaa myös mahdollisuuden etäältä tallentaa kaikki puhelut tehdään ja valvotuista puhelimesta, kaikki tallenteet ladataan online kojelautaan.

Puhelin seuranta ohjelmisto auttaa sinua tietää ei vain mitä lapset tekevät, mutta myös silloin, kun he tekevät sen hyödyntämällä niiden älypuhelimen GPS-ominaisuudet. Voit kirjautua Spyera nähdä, missä lapset ovat viettäneet päivää. Voit jopa asettaa tämän ominaisuuden valvomaan niitä reaaliajassa niin, että voit katsoa milloin tahansa päivä varmista, että lapset ovat missä he sanoivat he olisivat.

Turvallisuus ominaisuuksia Spyera auttaa tuntemaan paremmin lähettää älypuhelin maailmaan lapsen kanssa. Voit kytkeä päälle ja pois toiminnot online käyttöliittymä, joten sinun ei tarvitse olla puhelin kädessä hallita ohjelmiston. Spyera myös ilmoittaa, jos SIM-kortti vaihdetaan, ja voit myös pitää seurantaa puhelin riippumatta SIM-kortin vaihtoa. Smartphone käyttäjät eivät tiedä, että Spyera on puhelimessaan ellet halua niitä. Asennuksen jälkeen, ei ole näyttöä siitä, että on olemassa ja käynnissä.

Spyera puhelin seuranta ohjelmisto on hyvä sijoitus tahansa henkilö, joka haluaa heidän liiketoiminnan olevan turvallisia tai pitää seurata toimintaa heidän perheenjäsenensä. Voit vaihtaa ohjelmiston tahansa laitteen valinta ja siten investointi saa parhaan vastineen.

Asennus ja asennuksen poisto on hyvin yksinkertainen ja voidaan tehdä 2-3 minuuttia. Spyera voidaan poistaa etäältä web huomioon ohjelmiston.

Useimmat ihmiset ovat valmiita kokeilemaan tätä puhelinta seuranta ohjelmisto, sillä se tarjoaa 10 päivän rahat takaisin politiikan, joka on kätevä käyttäjälle laadun varmistamiseksi työn tätä ohjelmistoa. Jos käyttäjä ei ole tyytyväinen tuotteeseen he voivat saada rahansa takaisin. Tämä ominaisuus vapauttaa käyttäjät riski menettää rahaa.

Jos sinun täytyy seurata puhelimen, olet tullut oikeaan paikkaan. Spyera tarjoaa parhaan asiakastuen kanssa maailmanluokan ohjelmistot valvontatyötä. Voit ottaa yhteyttä tukitiimiin käymällä virallinen sivusto ja saada ennalta myynnin tuki, asennustuki ja poista mahdolliset epäilyjä tuotteen käyttö.

Käy verkkosivuilla: http://spyera.com