Phonty - Puhelin urkinta ohjelmat

Phonty on puhelin urkinta ohjelmat, jonka avulla voit seurata matkapuhelin tai tabletti lapsesi, työntekijä tai rakastettusi. Sen avulla voit etänä kerätä valtavia määriä tietoa mistä tahansa matkapuhelin tai tablet.

Phonty pidetään yhtenä tehokkaimmista välineistä linja vakooja tuotteita. Kun se on asennettu, se alkaa tallentaa kaikkia toimintoja ja lataa tiedot osaksi online-tilin. Tämän jälkeen voit kirjautua tilillesi milloin tahansa edellyttäen, että siihen on internet-yhteys. Voit tarkastella kaikkia toimintoja kirjattiin milloin tahansa. Se voi seurata kaikkia toiminnan taustalla seurataan puhelimen kuten GPS sijainti, web historia, kuvia, videoita, sähköposti, SMS, Skype, WhatsApp, näppäimistön ja paljon muuta.
Puhelin urkinta ohjelmat
Lataa tästä puhelimen urkinta ohjelmat
Lataa tästä puhelimen urkinta ohjelmat


Phonty ohjelmisto tarkastelu


Phonty auttaa tietää, miten miten vakoilla matkapuhelin. Tämä puhelin urkinta ohjelmat paitsi kirjautuu periaatteessa kaikki toiminta, mutta se myös järjestää tiedot niin hyvin, että se on erittäin helppo löytää mitä tarvitset. On suodattimet hallittavissa aikavälille, haluatko katsoa nykypäivän toimintaan, tai kaikkia toimia tällä viikolla, tässä kuussa tai tänä vuonna. Tukit ovat haettavissa, joten jos olet kiinnostunut tiettyjä avainsanoja lapsesi saattanut käyttää, voit olla Phonty haun kautta muistiot, valokuvia, sähköposteja, puhelulokit ja lisää näitä avainsanoja. Sinun ei tarvitse käydä läpi kaiken vähän kerrallaan.

Phonty tarjoaa myös kattavia raportteja ja kaavioita, jotka voivat tiivistää puhelimen toimintaa. Katso pylväsdiagrammi koskettimien kunkin käyttäjän kutsutaan eniten tai käytä viivakuvaajan saada laajasti, kuinka paljon tekstiviestien ja kutsuvan tapahtuu. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä, jos voit seurata työntekijän puhelin Phonty - voit varmistaa, että käytetty aika puhelimessa ei ole kohtuuttomia.

Tämä puhelin urkinta ohjelmat kirjaa jokaisen älypuhelimen toimintaa voisimme ajatella - kuten web-selailu, sähköpostit, tekstiviestit, Skype keskustelut, yhteystiedot, puhelut ja enemmän. Voit katselemaan kuvia ja videoita tallennettu puhelimeen ja nähdä kaiken toiminnan sivustot kuten Facebook. Phonty tallentaa myös Viber ja WhatsApp sanomanvälityssovelluksia, joten voit seurata lapsen toimintaa myös siellä.

Phonty ei vain voit nähdä ajan ja keston sähköposteja ja muita viestejä, mutta se voi myös itse lukea viestit, jos haluat. Et vain nähdä, mitä sovellukset ovat lapsesi puhelin; näet mitä lapsesi nimikkeet niitä kaikkia, mikä tarkoittaa, että on pääsy kaikkiin niiden salasanoja.

Voit tarkastella puhelimen väestömuutostilasto samoin, kuten Internet-yhteyden tyyppi useimmin käytetty tila akun varaustason ja enemmän. Tämä langaton urkinta ohjelmat avulla voit myös helposti seurata sijainnin lastesi tai työntekijöiden.

Phonty voit hallita internet antamalla tarkastellaan verkkosivuilla kirjanmerkkejä ja lohko sivustot et ole tyytyväinen. Voit myös tarkastella puhelimen selaimen historia nähdä kaikki sivustot lapsesi on vieraillut. Samoin voit estää tiettyjen sovelluksien.

Jos lapsi on altis liian paljon aikaa kutoma kun hän tarvitsee olla tekemässä läksyjä, Phonty n ajoitus ominaisuuden avulla voit lukita puhelimen jonkin aikaa voit määrittää, ottamalla pois houkutus tekstiksi.

Tämä puhelin urkinta ohjelmat on useita ominaisuuksia, jotka auttavat suojaamaan lapsen henkilökohtaisia tietoja, jos puhelin katoaa tai varastetaan. Voit etäpyyhkiä laitteen kaikkien tietojen tai lukita sen etänä, jotta vieraat eivät voi käyttää sisältöä puhelimeen, kuten henkilökohtaisia valokuvia ja muita tietoja.

Tämä tuote on erinomaista asiakaspalvelua. Vastaukset ovat nopeita ja kohtelias, ja on olemassa monia tapoja ottaa yhteyttä edustajia - kuten sähköposti, puhelin ja live chat. Sivusto on FAQ ja monia muita tapoja saada tietoa helposti. Tämä on yksi niistä harvoista valmistajan sivustoja, jotka ovat live chat operaattori valmiina vastaamaan kysymyksiin joka kerta vierailla sivustolla.

Puhelimen urkinta ohjelmat, voit aina tiedä, missä lapsi on, ja sinun on jonkin verran valvoa, mitä he altistuvat omassa puhelimessaan. Jos tuntuu epämukavalta yksi yhteyksiä, voit estää että määrä. Jos et pidä sovellusta, voit estää sen. Jos haluat varmistaa, että lapset ovat missä he sanoivat he olisivat, voit GPS-paikannus tarkistaa. Phonty osoitteet kukin huolenaihe sinulla voi olla noin lapsesi ja niiden älypuhelimet, jotka tarjoavat vähän mielenrauhan monimutkainen, langaton maailma.

Phonty on erittäin luotettava vakooja sovelluksensa 10 päivän hyvityskäytäntö. Se toimii lähes kaikenlaisia laitteen, kuten Android, Blackberry, iPhone, Windows ja Symbian-puhelimia. Your Phonty lupa voi olla aktiivinen vain yhdellä laitteella kerrallaan, mutta voit poistaa lisenssin alkuperäisen laitteen ja sitten aktiivinen lisenssin uuteen laitteeseen. Tämä on hyödyllistä, jos esimerkiksi haluat testata sovelluksen puhelimeen ennen kuin se asennetaan lapsen puhelimeen.

Jos olet yksi niistä vanhemmista, jotka on vaikea luottaen lapsesi ympäri puhelimet ja erilaisia uhkia, jotka liittyvät niihin, tai olet joku, joka tarvitsee pitää silmällä työntekijää, Phonty on ohjelmisto, joka sinun täytyy pitää välitä kotonaan.

Käy verkkosivuilla: http://phonty.com