SpyStealth - Puhelin salakuuntelu ohjelmisto

SpyStealth on yksi parhaista ohjelmiston salakuunnella tahansa puhelimeen tai mobiililaitteella. Kanssa onnistuneen asennuksen SpyStealth, kaikki tiedot kohdepuhelimeen ja sen tarkka sijainti päivitetään automaattisesti käyttäjän ohjauspaneeliin, josta se pääsee kirjautumalla muokatun käyttäjien kirjautuminen mistä tahansa järjestelmästä, milloin ja mistä tahansa ympäri maailmaa.

Tämä puhelin salakuuntelu ohjelmisto toimii salaa. Se tarjoaa lukuisia ominaisuuksia, kuten tekstiviesti seuranta, puhelin seuranta, sähköposti seuranta, puhelinluettelon käyttö, GPS paikannukseen, ja muut erityispiirteet, kuten ympäristön kuuntelee ja soittaa kuunteluun.

Kuponkikoodeista SpyStealth (10% Off): 10OFFRE

Puhelin salakuuntelu ohjelmisto
Lataa tästä puhelimen salakuuntelu ohjelmisto
Lataa tästä puhelimen salakuuntelu ohjelmisto


SpyStealth ohjelmisto tarkastelu


SpyStealth tarjoaa nopean ja perusteellisen raportoinnin matkapuhelin salakuuntelu ohjelmisto. Voit seurata monenlaisia ​​laitteen toiminnan, asettaa hälytyksiä ja käyttää muutama kaukosäätimen toimintoja. Ohjelmisto on intuitiivinen, asennus on helppoa, ja se varmuuskopioidaan laaja asiakastuki resursseja.

SpyStealth on erinomainen valinta kaikille, jotka tarvitsevat salakuunnella matkapuhelin tai mobiililaitteella. Se mahdollistaa henkilön etänä kerätä valtavan määrän tietoa lähes mistä tahansa älypuhelimen tai tabletin. Kerätyt tiedot sisältyvät: tekstiviestit, puhelut, GPS seurantatietoja, sivuhistoriaa, sosiaalisen median viestejä ja viestejä, kuvia, videoita ja juuri mitään muuta, joka on tallennettu seurataan laitteen ja paljon muuta.

Tämä puhelin salakuuntelu ohjelmisto on helppo asentaa. Se toimii huomaamattomasti kohdelaitteen ja antaa sinulle erilaisia ​​kauko toimintoja, kuten laitteen lukitsemisesta ja tekstiviestien lähettämiseen komentoja. Voit bug laitteen mikrofonia ja kamera, jonka avulla voit nähdä ja kuulla mitä työntekijä käyttää laitetta voi. Lisäksi voit kuunnella elää puhelut ja tallentaa ja ladata niitä. Se ei vie paljon aikaa ottaa kauko kuvakaappauksia, ja voit katsella niitä verkkosivuilla pian sen jälkeen syömällä niitä.

Tämä ohjelmisto on joustava aikavälin suunnitelmia. Voit valita termejä esimerkiksi vain kuusi kuukautta kestävään koko vuoden. Se on yhteensopiva iPhone-, Android- ja BlackBerry-laitteet.

Tehokkaasti seurata puhelimen, on tärkeää saada laadukasta raportoinnin sekä kyky seurata monenlaisia ​​toimintaa. SpyStealth ohjelmisto voi kirjautua lähes kaikki viestintä paitsi chatit, ja se pystyy näyttämään laaja luettelo kaikista ladatut laitteen. Voit seurata selaimen historia yhdessä nykyisen laitteen sijainnin ja GPS historia. Jos työntekijällä on mitään muistiinpanoja tai kalenteritapahtumia tallentaa laitteeseen, näet ne yhdessä mitään kuvia tai videoita otetaan laitteen kanssa. Kuitenkin, et voi katsoa painalluksia tai poistaa sisältöä.

Puhelin salakuuntelu ohjelmisto on rajoitettu sen hälytys ja rajoitusasetuksilla, mutta se voi lähettää sinulle sabotaasin, jossa ilmoitetaan, jos joku yrittää peukaloida tai poistaa ohjelmiston. Voit myös hyödyntää geofencing teknologian laitteen GPS, joka hälyttää, kun työntekijä tulee tai lähtee nimetty rajan, kuten toimistossa. Kuitenkin, se ei voi estää yhteystietoja, verkkosivuja tai sovelluksia, ja se voi rajoittaa työntekijän puhelimen käyttö aikaa.

Sinulla on monia resursseja teille valmistajan verkkosivuilla, jos sinulla on kysymyksiä tai huolia ohjelmisto. Voit ottaa yhteyttä yrityksen suoraan sähköpostitse, puhelimitse tai live chat. Tuote oppaita, FAQ ja blogi ovat myös saatavilla valmistajan verkkosivuilta.

Tämä ohjelmisto pystyy pysyä kiireisen elämäsi, jossa on nopea ja perusteellinen seuranta ja raportointi. Sen avulla voit katsella laitteen tekstejä ja selaimen historian, snap Etäkuvien ja bug mikrofonin ilman pitkä odotus. Jos haluat salakuunnella puhelimen, SpyStealth sopii sinulle.

Käy verkkosivuilla: http://www.spystealth.com