Mobistealth - Puhelin navigointi ohjelmisto

Mobistealth puhelin navigointi ohjelmisto annetaan voit saada vastauksia todella haluat ja ansaitsevat. Sisältää monia kehittyneitä valvonta ominaisuuksia vanhemmille ja työnantajille, tämä ohjelmisto seuraa kaikkia älypuhelimen toimintoja ja lähettää tiedot takaisin käyttäjätiliin. Voit ladata, asentaa ja käyttää sitä vain muutamassa minuutissa.

Mobistealth on tehokas ohjelma seuranta mobiililaitteisiin, joka toimii täysin salaa. Se on helppo asentaa ja sen jälkeen seurantatoimen voidaan suorittaa miltä tahansa tietokoneelta Internet-yhteys. Se voi myös seurata tarkan sijainnin puhelimen avulla Google Maps.

Jos olet työnantaja huolissaan väärinkäytöstä omistama laitteiden tai huolestunut vanhempi huolissaan älypuhelin toiminnasta lapsesi, tämä puhelin paikka seuranta ohjelmisto sopii sinulle.

Puhelin navigointi ohjelmisto
Lataa tästä puhelimeen navigointi ohjelmisto
Lataa tästä puhelimeen navigointi ohjelmisto


Mobistealth ohjelmisto tarkastelu


Mobistealth on paras ohjelmisto seurata matkapuhelin sijainti. Se antaa sinulle syvällistä raportointi, koko laite yhteensopivuus ja mahdollisuus perustaa erilaisia rajoituksia ja hälytyksiä, joten se on loistava vaihtoehto.

Yksi asia todella tästä puhelimen sijainnin seuranta ohjelmisto on, että sillä on useita suunnitelma pituus vaihtoehtoja. Kun ostat ohjelmiston, sinun on automaattisesti kirjoilla toistuva tilaajaksi. Tämä antaa sinulle jotain suunnitella oman budjetin jos tiedät tarvitset jatkuvaa valvontaa, mutta sinun on myös muistettava peruuttaa sen, jos ei tarvitse jatkaa seurantaa.

Tämä ohjelmisto voi seurata irti lapsen älypuhelin toimintaan. Olipa sinun täytyy nähdä heidän puhelut ja tekstiviestit, GPS historia tai asennetut sovellukset, Mobistealth pitää sinut silmukka. Se voi seurata sijainnin älypuhelin. Se voi jopa kirjautua poistettuja sisältöä ja näppäilyjä, mikä vaikeuttaa lapsen peitellä toimintaa.

Yhtenä paras puhelin navigointi ohjelmisto meidän kokoonpanolla, Mobistealth voit luoda erilaisia rajoituksia lapsesi Internet toimintaa. Voit estää tiettyjen sovellusten ja sivustojen jos pitävät niitä sopimatonta. Mobistealth voi ilmoittaa, kun lapsi etsii tiettyjä sopimatonta avainsanoja verkossa tai käyttää niitä teksteissä. Voit myös valita saada ilmoituksen, jos lapsi yrittää peukaloida sovelluksen.

Meidän testaus, löysimme ohjelmisto on ihanan helppo asentaa ja käyttää. Se kestää vain muutaman minuutin asentaa kohdelaitteeseen, ja aloittaa seurannan, yksinkertaisesti kirjautua Mobistealth verkkosivuilla, avaa kohdelaite ja alkaa katsella toimintaa. Sivusto on yksinkertainen katsomaan sitä, mutta se on puhdas, järjestäytynyttä ja helppo navigoida. Jokainen luokka välilehdessä korrelaatioaskelista toimintaa, kuten tekstiviestejä tai asennetut sovellukset. Puhelin navigointi ohjelmisto toimii huomaamattomasti laitteeseen, joten lapsesi todennäköisesti huomaa sitä. Ominaisuus haluamme parasta on reaaliaikainen katselu toiminnon, koska sen avulla voit pysyä ajan tasalla lapsesi toimintaa ilman suurempia viivytyksiä.

Sinulla on kolme vaihtoehtoa sinulle yhteyttä ohjelmiston valmistajaan: live chat, puhelin ja sähköposti. Voit käyttää kumpi menetelmä on sinulle parhaiten sopii. Jos et halua puhua kenenkään suoraan, mutta silti on kysymyksiä tai ovat yksinkertaisesti uteliaita oppimaan lisää ohjelmiston, voit tarkistaa tietokannastamme verkkosivuilla.

Asennus on melko yksinkertainen. Aluksi, sinun täytyy ostaa sovelluksen lisenssin Mobistealth verkkosivuilla ensin. Tämän jälkeen sinun täytyy ladata ja asentaa Mobistealth sovellus yhteensopivaan kohdelaitteen johon haluat valvoa. Tämä lataus on tehtävä kohdelaitteen kautta internet-selain kohdelaitteen. Sovellus asennus ei ota enemmän kuin muutaman minuutin, ja se ei jätä mitään jälkiä siitä puhelimessa.

Kaikki ostot Mobistealth ohjelmiston mukana kattavan hyvityskäytäntö kestävät 10 päivää, alkaen ostopäivästä. Mikäli tunnet tyytymätön ohjelmiston, olet vapaa lähettää hyvityspyyntölomake 10 päivän kuluessa.

Tämä puhelin navigointi ohjelmisto helpottaa elämää, joten voit seurata lapsesi älypuhelinta kärsittyäni monimutkainen verkkosivuilla tarkastella raportin tietoja. Sen massiivinen laitteiden yhteensopivuus ja suunnitelma pituus joustavuus työ tarpeidesi samalla auttaa voit seurata erilaisia mahdollisia toiminta.

Käy verkkosivuilla: http://www.Mobistealth.com