Kuinka asentaa puhelimeen seuranta ohjelmisto

Tämä viesti on kirjoitettu toimia oppaana, joka voi käyttää asennettaessa puhelin seuranta ohjelmisto. Tämä tulee olemaan erittäin hyödyllistä sinulle varsinkin jos se on ensimmäinen kerta käyttää tätä ohjelmistoa. Muista myös, että on erittäin tärkeää, että voit saada tämän prosessin oikein, koska se voi vaikuttaa siihen, kuinka hyvin ohjelmisto toimii. Ennen kuin aloitamme, huomaa, että et voi etänä asentaa puhelimen seuranta-ohjelmiston. Sinun täytyy olla fyysinen pääsy Kohdepuhelimessa ja internet-yhteyden onnistua ohjelmaa asennettaessa.

On olemassa monia erilaisia ​​matkapuhelimen paikannus ohjelmia markkinoilla, mutta sinun ei pitäisi olla liian huolissaan siitä, että ne vaihtelevat merkittävästi sen suhteen, miten ne on asennettu. Mutta tietenkin, sinun pitäisi odottaa joitakin pieniä eroja asennuksen.

Ensimmäinen asia mitä sinun tarvitsee tehdä, on ostaa ohjelmisto verkkosivuilla. Kun teet ostoksen, muista käyttää voimassa olevaa sähköpostiosoitetta.

Asenna puhelin seuranta ohjelmisto

Joidenkin puhelin seuranta sovelluksia, ensimmäinen vaiheessa toteutetaan rekisteröimällä tilille, sekä perustamalla käyttäjänimen ja salasanan. Tarvitset näitä käyttää online kojelautaan myöhemmin. Samaan aikaan jotkut ohjelmat on sinulle perustaa tilin myöhemmin.

Kun olet maksanut, kannattaa saada pari sähköposteja osoitteeseen olet antanut rekisteröinnin. Sähköpostiviesti sisältää vahvistuksen ostosta, sekä latauslinkki ohjelmiston. Mukana on myös joukko asennus- ohjelman kohdepuhelimeen.

Huomioi jälleen kerran, että et voi asentaa kauko puhelin seuranta ohjelmisto ilman kohdepuhelimeen. Ohjeissa on hyvin selkeä, joten sinun täytyy seurata niitä vastaavasti.

Sinun täytyy syöttää latauslinkki selaimen kohde puhelimeen. Kun tehdään oikein, lataaminen ohjelmiston pitäisi aloittaa ilman mitään ongelmia.

Kun lataus on valmis, sinua pyydetään näppäilemään tarkistuskoodin, johon pitäisi löytää sähköpostin sait. Syötä koodi kohdepuhelimeen ohjeiden mukaisesti.

Kun ohjelmisto on asennettu, varmista, että tyhjentää selaimen historian kohdepuhelimeen. Näin varmistetaan, että mitään jälkiä latauksen olemassa.