Voitko asentaa puhelimen seuranta app etäältä?

Puhelin seuranta sovellusta ei voi etänä asentaa muutamia syitä kuten näet alla.

Perus asennuksen edellytyksiä


On periaatteessa neljä syytä seurattavia sovellusta ei voi asentaa etänä ja nämä ovat:
  • Fyysinen pääsy älypuhelimen vaaditaan.
  • Kokoonpano vaiheita, jotka vaativat ihmisen vuorovaikutusta tarvitse suorittaa.
  • Jälkiä asennus on poistettava ylläpitäjä.
  • Joutua yhteyttä asiakaspalveluun.

Asenna puhelimen seuranta-sovellus etänä

Pääsy fyysisen laitteen must


Puhelin seuranta sovellus asennetaan yleensä kautta kohde puhelimen selaimeen. Niinpä sinun täytyy olla kädet laitteeseen. Paras neuvo on ostaa ja asentaa seuranta app ennen kuin annat älypuhelimen lapselle tai työntekijä.

Kokoonpano tarvitsee henkilön päätös


Toinen syy, että fyysinen pääsy älypuhelin on välttämätön, koska siellä voi olla kokoonpano päätöksiä, jotka on tehty asennuksen. Esimerkiksi, ehkä päättää, mitkä lokit lähetetään tai säädä ladata välein. Se kaikki riippuu valmistaja.

Poistaminen jälkiä asennuksen


Tämä riippuu valmistajan puhelimen seuranta app samoin. Jotkut tuotteet vaativat voit ottaa joitakin lisävaiheita, kuten piilossa Cydia sovellus (iPhone), jotta kaikki jälkiä asentaa on poistettu. Näin voit olla varma, että sovellus toimii täysin havaita käyttäjän puhelimeen.

Toinen esimerkki on tarve poistaa kirjaa ladata laitteen verkkoselaimen. Useimmat tuotteet käyttävät laitteen selaimella tehdä latauksen. Näin sinun täytyy mennä selaimen historian sivu ja poista kaikki tiedot.

Asiakas tuki voi olla tarpeen


On aina mahdollisuus törmätä pieniä vaikeuksia asennettaessa puhelin seuranta app, joten sinun pitäisi olla fyysinen laite kädet taas asiakastuki opastaa onnistuneen asennuksen.