Kuinka käyttää puhelinta seuranta ohjelmisto lapsesi mobiililaitteeseen

Tiedätkö kuka lapsesi viestii? Puhelin seuranta ohjelmistoja kuten Spyera ja Mobistealth voit nähdä keitä lapsesi kutoma, soittaa tai vastaanottaa puheluita. Lapset tiedetään tehdä joitakin liero asioita, kun taas toiset voivat törmätä sisältöä, joka voi varastaa henkilökohtaisia ​​tietoja. On olemassa erilaisia ​​vaihtoehtoja, jotka antavat lisäsuojaa ja suojaa mobiililaitteisiin. Kukin optio vaihtelee ominaisuuksista mutta prosessi seurannassa laitteella on samanlainen. Tässä muutamia kohtia auttaa ymmärtämään, kuinka voit käyttää puhelinta seuranta ohjelmisto lapsesi laitteeseen.

Hae päivityksiä puhelimen toimintaa kautta yksityiskohtaisia ​​raportteja ja hälytyksiä.


Kun ladata ohjelmiston ja liittää sen omaan laitteeseen, voit rekisteröityä edistymisestä tai ilmoitukset, jotka kertovat, kun toiminta tapahtuu. Nämä raportit ja hälytykset perustuvat tarkastukset ja yksityiskohdat asetat seurantaa varten. Saat käyttää kaikkia tietoja puhelimen kautta kauko web-portaali. Tämä portaali voidaan käyttää kaikkialla, missä on Internet-yhteys, kun laite on kytketty.

Käytä puhelin seuranta ohjelmisto

Luo suodattimet sivustot ja sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja.


Jos lapsi haluaa surffata verkossa, voit valita sivustoja he eivät saa käydä asettamalla suodattimia. Kun he yrittävät siirtyä sivustoon, he saavat estetty viesti. Voit myös rajoittaa niiden kykyä hakea sisältöä Internetistä. Mobile seuranta-ohjelmiston avulla on helppo sijoittaa suodattimet sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja. Voit luetella verkko-osoitteita joita hänellä on oikeus käyttää sisällön perusteella.

Estä viestinnän tietyistä kontakteja.


Onko lapsellasi yhteyttä jonkun kanssa, joka on mielestäsi huono vaikutus niihin? Ehkä lapsi oli kielletty puhua tai tekstiä joku. Nyt voit estää niiden lähettämät tiedot ja vastaanottaa. Voit tarkistaa tekstiviestejä ne luovat ja vastaanottaa muilta. Voit estää yhteystietoja lähettämästä sisällöstä, kuten valokuvia, videoita ja muuta sisältöä et halua lapsesi harjoittaa.

Pääsy kuvia ja video tarkistaa, vaikka se saa poistaa.


Lapset ajattelevat muut ihmiset eivät tiedä sopimatonta sisältöä, joka näkyi niiden matkapuhelin, koska he poistanut sen. Vanhemmat voivat käyttää seuranta ohjelmisto noutaa ja katsaus tämän tiedon helposti. Voit tarkastella näitä tietoja ja halutessaan tallentaa kopion myöhempää käyttöä varten. Ohjelmistosta riippuen voit ehkä hakea sisältöä kuten kuvia, sähköpostin, tekstiviestien, keskustelut ja paljon muuta.

Tarkistaa kaikki viestinnän muodot kuten tekstiviestejä, chatit, sähköpostiviestejä, sovelluksen latauksia jne


Voit tarkistaa kaikki viestinnän muodot tai keskittyä vain muutamia ominaisuuksia matkapuhelimellasi vakooja vaihtoehto tarjoaa. Voit estää lataamista tiettyjen sovellusten ja on selkeä käsitys siitä, mitä lapsesi tekee heidän laitteella. Sinulla kirjaa kyseenalaista sisältöä ja voit pyytää heitä siitä. Voit myös seurata niiden sijainti, jos ohjelmisto vaihtoehto sisältää GPS-paikannus.