FlexiSPY - Paras puhelin seuranta ohjelmisto

Paras tapa seurata puhelimen on käyttää ohjelmistoa, ja paras siitä hetkestä on FlexiSPY. Se on hyödyllinen väline, jolla valvotaan lapsia tai työntekijöitä.

FlexiSPY on asennettu kohdelaitteeseen minuutissa. Sen jälkeen huomaamattomasti sieppaa tietoja, kuten tekstiviestit, sähköpostit, WhatsApp viestejä (iPhoneen ja Android-puhelimet), BlackBerry viestejä (BlackBerry-laitteiden), puhelulokit ja GPS paikoissa. Kun kiinni viestintä data lähetetään sitten yksityiset web huomioon, jos kaikki paljastuu ja GPS sijainnit ovat jopa näytetään kartalla, jotta voit seurata niiden sijainnista ja liikkeistä. Sinulla on myös mahdollisuus saada kopion tiedoista toimitetaan sähköpostiisi avuksesi.

Jossa FlexiSPY puhelin seuranta-ohjelmiston, voit myös siepata todellinen puheluita (jotta voit salakuunnella live keskustelu) ja kauko aktivoida tavoite puhelimen mikrofonin, joten voit kuunnella puhelimen ympäristössä - aivan kuten salakuuntelulaite.

Paras puhelin seuranta ohjelmisto
Lataa tästä puhelimen seuranta ohjelmisto
Lataa tästä puhelimen seuranta ohjelmisto


FlexiSPY ohjelmisto tarkastelu


FlexiSPY avulla tiedät mitä lapset ja työntekijät käyttää niiden älypuhelimissa. Tämä älypuhelin tulosseurantaohjelman kirjautuu puhelutietoja. Se seuraa tekstiviestejä, jotka tulevat ja menevät. Voit käyttää sitä useimmat älypuhelimet. Se on yhteensopiva iPhone, Android, Symbian ja Blackberry käyttöjärjestelmiä.

Jossa FlexiSPY, hakea yksityiskohtaisia ​​puhelun raportteja tiedot, kuten puhelinnumeron, puhelun aika, kesto ja oliko saapuvan tai lähtevän puhelun. Se salaa tekee tallennus jokaisen puhelun voit myöhemmin kuunnella oman käyttäjätilin. FlexiSPY lähettää teille kopion kunkin tekstiviestin puhelin lähettää ja vastaanottaa. Voit myös seurata sähköpostin toimintaa matkapuhelin tämän ohjelmiston. Ei vain voit nähdä kontaktit osoitekirjan, mutta voit myös nähdä, kun henkilö käyttää puhelinta lisää tai päivityksiä kontakteja.

Tämä puhelin seuranta ohjelmisto toimii salaa, joten jos henkilö ei tiedä ohjelmisto on puhelimessa, he eivät voi nähdä, että se on olemassa. Sovellus ei näy puhelimen valikoissa tai näytöt. Pidä mielessä, että sinun täytyy omistaa puhelimen asentaa sovellus sitä, ja joissakin tapauksissa voi olla laillinen velvollisuus ilmoittaa käyttäjälle, että sovellus on asennettu puhelimeen.

Jos joku poistaa tai korvaa SIM-kortin puhelimeen, FlexiSPY voit tietää. Tämä puhelin seuranta ohjelmisto käyttää puhelimen GPS seurata sen sijainti. Sitten se lähettää kyseiset tiedot tilillesi, jotta voit nähdä koordinaatit missä puhelin on.

FlexiSPY on foorumin verkkosivuillaan josta löytyy tietoa tai pyytää yrityksen kysymyksiä. Sivustolla on myös videoita, vertailu kaavioita ja yhteystiedot yhtiölle. FlexiSPY jopa live chat verkkosivuillaan.

Vahvin kohta FlexiSPY on asiakaspalvelua. Useimmat valitukset löydät verkossa noin puhelin seuranta palvelut ovat noin heikkolaatuinen tuen ja asiakaspalvelun. Hyvin harvat yritykset ovat todella kiinnostuneita auttamaan ulos asiakkailleen, tarjoamalla elinkelpoisten vastauksia kysymyksiinsä. Luultavasti katalysaattori takana nousuun tällä kapealla oli heidän päätöksensä tarjota erinomaisen asiakaspalveluun. He ovat ymmärtäneet, että puute asianmukainen asiakaspalvelu on suurin ongelma seuranta ohjelmisto teollisuuden ja ovat asettaneet käsitellä sitä ja asettaa uuden standardin.

Ne tarjoavat 24-tunnin tuki web chat, sähköposti ja puhelin tukea. Lisäksi voit löytää paljon tietoa verkkosivuilla. On lähes 100 kysymyksiä ja vastauksia FAQ-osassa, joka todistaa, että joukkue taustalla ohjelmiston välitä asiakkailleen.

Your FlexiSPY Ohjelmistokäyttöoikeus myös siirrettävissä. Esimerkiksi jos nykyinen lupa on Android-laitteen, ja haluat vaihtaa iOS-laitteen, tämä voidaan tehdä helposti. FlexiSPY ymmärtää, että päivität uuden puhelimen tapahtuu usein, joten sinun ei tarvitse huolehtia siirtämällä ohjelmistolisenssien.

On 10 päivän palautusoikeus. Jos 10 päivän jälkeen omistavan FlexiSPY et ole täysin tyytyväinen, voit palauttaa sen täyden hyvityksen. On mukava tietää, että voit palauttaa ohjelmiston, jos se ei vastaa käyttäjän tarpeita.

Käy verkkosivuilla: http://www.flexispy.com